Огласна табла

Термини за предавања во летен семестар 2018/19 - Проф.д-р Лилјана Баткоска

21/02/2019 - 11:47

Се известуваат студентите кои во летниот семестар 2018/19 слушаат предмети кај Проф.д-р ЛИЛЈАНА БАТКОСКА  дека предавањата ќе се одржат во следниве термини:

 • ПСИХОЛОГИЈА ВО ТУРИЗМОТ И УГОСТИТЕЛСТВОТО (сите насоки), СРЕДА (27.02.2019) во 12:00 часот, Предавална бр. (2);
 • КРИМИНАЛИСТИЧКА ПСИХОЛОГИЈА (царина и шпедиција) , СРЕДА (27.02.2019) во 08:15 часот, Предавална бр.(2)

 

                          

Предметен професор:

Проф.д-р ЛИЛЈАНА БАТКОСКА

Известувања за предавања Менаџмент информациски системи кај Проф.д-р Мирјана Секуловска

21/02/2019 - 11:45

Се известуваат сите студенти кои во летен семестар 2018/2019 го слушаат предметот МЕНАЏМЕНТ ИНФОРМЦИСКИ СИСТЕМИ кај Проф.д-р Мирјана Секуловска дека предавањата по предметот ќе започнат од Вторник (26.02.2019) во 12:00 часот, во Амфитеатар.

 

Предметен професор:

Проф.д-р Мирјана Секуловска

Известување за воведни предавања - Проф.д-р Пере Аслимоски

18/02/2019 - 15:09

Се известуваат студентите кои во летниот семестар 2018/19 слушаат предмети кај Проф.д-р Пере Аслимоски дека првите воведни предавања ќе се одржат во следниве термини:

 

 • СОЦИЈАЛНА ПАТОЛОГИЈА (изборен, сите насоки) ,ЧЕТВРТОК (21.02.2019) во 14:00 часот,
 • БЕЗБЕДНОСТ ВО ТУРИЗМОТ (изборен, сите насоки) , ПЕТОК (22.02.2019) во 11:00 часот.
   

 

Предметен професор:

Известување за воведни предавања - Проф.д-р Пере Аслимоски

18/02/2019 - 15:09

Се известуваат студентите кои во летниот семестар 2018/19 слушаат предмети кај Проф.д-р Пере Аслимоски дека првите воведни предавања ќе се одржат во следниве термини:

 

 • СОЦИЈАЛНА ПАТОЛОГИЈА (изборен, сите насоки) ,ЧЕТВРТОК (21.02.2019) во 14:00 часот,
 • БЕЗБЕДНОСТ ВО ТУРИЗМОТ (изборен, сите насоки) , ПЕТОК (22.02.2019) во 11:00 часот.
   

 

Предметен професор:

СООПШТЕНИЕ ЗА ЗАКАЖУВАЊЕ ВОВЕДНИ ПРЕДАВАЊА ПО ПРЕДМЕТОТ ХРАНА И КУЛТУРА - ПРОФ. САШО КОРУНОВСКИ - летен семестар 2018/19

18/02/2019 - 12:37

ИМ СЕ СООПШТУВА НА СТУДЕНТИТЕ КОИ ГИ СЛУШААТ ПРЕДМЕТИТЕ ХРАНА И КУЛТУРА И КУЛТУРНО НАСЛЕДСТВОКАЈ ПРОФ. САШО КОРУНОВСКИ ВО ЛЕТНИОТ СЕМЕСТАР НА УЧЕБНАТА 2018/19 ГОДИНА ДЕКА ПРВОТО ВОВЕДНО ПРЕДАВАЊЕ ЌЕ СЕ ОДРЖИ НА ДЕН  21.02.2019 – ЧЕТВРТОК СО ПОЧЕТОК ОД 12:00 ЧАСОТ

 

Предметен наставник:

Проф. Д-р Сашо Коруновски

 •  
 • 1 of 100