Известување за воведни предавања - Проф.д-р Пере Аслимоски

Се известуваат студентите кои во летниот семестар 2018/19 слушаат предмети кај Проф.д-р Пере Аслимоски дека првите воведни предавања ќе се одржат во следниве термини:

 

  • СОЦИЈАЛНА ПАТОЛОГИЈА (изборен, сите насоки) ,ЧЕТВРТОК (21.02.2019) во 14:00 часот,
  • БЕЗБЕДНОСТ ВО ТУРИЗМОТ (изборен, сите насоки) , ПЕТОК (22.02.2019) во 11:00 часот.
     

 

Предметен професор:

Проф.д-р ПЕРЕ АСЛИМОСКИ