Огласна табла

СООПШТЕНИЕ - Испит Еколошка Криминалистика

19/09/2018 - 13:19

Испитот по предметот Еколошка криминалистика ќе се одржи на 21.09.2018 година во 11 часот.

СООПШТЕНИЕ - Испит Еколошка Криминалистика

14/09/2018 - 10:02

Испитот по предметот Еколошка криминалистика кај проф др Марина Малиш Саздовска се одложува. Новиот термин ќе биде дополнително објавен.