Огласна табла

Испитите кај проф. Д-р. Јованка Билјан

22/09/2015 - 10:56

Се известуваат студентите на II циклус на студии дека испитите закажани кај проф. Д-р. Јованка Билјан се презакажуваат и ќе се одржат на ден 28.09.2015 година (ПОНЕДЕЛНИК) во 11:00 часот.

ПРЕДМЕТЕН НАСТАВНИК,
ПРОФ. Д-Р ЈОВАНКА БИЛЈАН

Предавањата po предметите Културно Наследство и Заштина на Културното Наследство

21/09/2015 - 19:19

Им се соопштува на студентите дека ПРЕДАВАЊАТА по предметите КУЛТУРНО НАСЛЕДСТВО и ЗАШТИТА НА КУЛТУРНОТО НАСЛЕДСТВО кај Проф. Д-р Сашо Коруновски се презакажуваат за ден 24.09.2015 - ЧЕТВРТОК во 08:30 ЧАСОТ, наместо на 23.09.2015 – среда.

Предметен наставник:
Проф. Д-р Сашо Коруновски

Резултати од испитите кај Проф.д-р Пере Аслимоски

21/09/2015 - 11:12

Резултати од испитите кај Проф.д-р Пере Аслимоски:

РЕЗУЛТАТИ

Уписи за повисока година за академската 2015/2016

19/09/2015 - 12:53

Се известуваат сите студенти дека уписот на повисока година за академската 2015/2016 год. Ќе започне од 21.09.2015 (понеделник) до 25.09.2015г. (петок), од 12-14 часот во службата за студентски прашања и тоа:

Предавања по предметот Деловно Комуницирање

19/09/2015 - 12:52

Се известуваат студентите кои во зимскиот семестар 2015/16 го слушаат предметот ДЕЛОВНО КОМУНИЦИРАЊЕ  кај Проф. д-р Лилјана Баткоска како задолжителен на ГИД или изборен на сите насоки дека предавањата ќе се одржуваат секој Четврток од 11:00ч во Предавална (1), започнувајќи од наредниот Четврток (24.09.205).

Резултати од испитот по Царинско познавање Познавање на стоките со наука за исхраната и

17/09/2015 - 18:46

Резултати од спроведениот одложен испит по Познавање на стоките со наука за исхраната на ден 17.09.2015 

Резултати од испитите кај Проф.д-р Лилјана Баткоска

17/09/2015 - 18:34

Резултати од испитите кај Проф.д-р Лилјана Баткоска:

Предавања по предметите Културно наследство и Заштита на културното наследство

17/09/2015 - 10:16

Им се соопштува на студентите дека ПРЕДАВАЊАТА по предметите КУЛТУРНО НАСЛЕДСТВО и ЗАШТИТА НА КУЛТУРНОТО НАСЛЕДСТВО кај Проф. Д-р Сашо Коруновски се закажуваат на ден 23.09.2015 - СРЕДА во 08:30 ЧАСОТ.

Предметен наставник:
Проф. Д-р Сашо Коруновски

Резултати од дополнителното полагање по Aнглиски јазик

16/09/2015 - 12:18

Резултати од дополнителното полагање по предметот АНГЛИСКИ ЈАЗИК одржан на 14.09.2015.

РЕЗУЛТАТИ
 

Испитите закажани кај проф.д-р Габриела Ракичевиќ и проф.д-р Симона Мартиноска

15/09/2015 - 14:35

Се известуваат студентите на II и III циклус студии дека испитите закажани кај проф.д-р Габриела Ракичевиќ и проф.д-р Симона Мартиноска се презакажуваат и ќе се одржат на ден 23.09.2015 (среда) со почеток во 12 часот.

Проф. д-р Габриела Ракичевиќ
Проф. д-р Симона Мартиноска

Резултати по Кривично процесно право

15/09/2015 - 11:52

Во прилог се резултатите од септемвриската сесија по Кривично процесно право:

РЕЗУЛТАТИ