Огласна табла

Резултати јуни

18/06/2016 - 15:20

Резултати по:

Се известуваат студентите од втор циклус на насоката Безбедност и финансиска контрола

18/06/2016 - 15:05

Се известуваат студентите од втор циклус на насоката Безбедност и финансиска контрола дека испитите кај Проф. Д-р Марина Малиш Саздовска ќе се одржат на 23.06.2016 година во 11 часот.

Од предметниот професор

Испитна сесија јуни 2016 - Велес

09/06/2016 - 02:11

Пријавување на испитите ќе се врши во службата за студентски прашања од 30.05.2016 до 03.06.2016 година.

РАСПОРЕД

Испитот по предметот Осигурителни операции кај М-р Трајче Латиноски се одложува

09/06/2016 - 01:52

Испитот по предметот Осигурителни операции кај М-р Трајче Латиноски закажан на ден 10.06.2016 год. се одложува и ќе се одржи на ден 25.06.2016 год. (сабота) со почеток од 11 часот.

Презакажување на испит по Заштита на културно наследство и Зрана и култура

09/06/2016 - 01:50

Им се соопштува на студентите кои ги полагаат предметите културно наследство, Заштита на културно наследство и Зрана и култура кај проф. Сашо Kоруновски дека испитот закажан за ден 14.06.2016 – вторник  10:00 часот се презакажува за истиот ден во 14:30 часот.

Проф.д-р Пере Аслимоски во четврток (09.06.2016) ќе биде службено отсутен

08/06/2016 - 15:13

Се известуваат студентите дека Проф.д-р Пере Аслимоски во четврток (09.06.2016) ќе биде службено отсутен.

Предметен професор:
Проф.д-р Пере Аслимоски
 

Се известуваат студентите на II циклус дека Испитите кај Проф.д-р Мирјана Секуловска закажани за 29.06.2016 година во 17:00 часот, се презакажуваат

03/06/2016 - 22:39

СЕ ИЗВЕСТУВААТ студентите на II циклус дека Испитите кај Проф.д-р Мирјана Секуловска закажани за 29.06.2016 година во 17:00 часот, се презакажуваат за истиот датум, но од 12 : 00 часот