Огласна табла

СООПШТЕНИЕ

07/09/2016 - 19:44

Испитот по предметот Кривично процесно право кај Проф. д-р Катерина Кристевска на студиската програма БФК ќе се одржи на 26.09.2016 година во 11 часот. 

Предметен професор,

Проф. д-р Катерина Крстевска

Решение за прием на студенти на втор уписен рок за академската 2016/2017 година

07/09/2016 - 12:58

Во прилог е Ршението за прием на нови студенти на вториот уписен рок за академската 2016/2017 година. Примените кандидати треба да го завршат уписот во Службата за студентски прашања на 12.09 или 13.09.2016.

Сите забелешки во врска со објавеното решение треба да се доставато до Конкурсната комисија на Факултетот за туризам и угостителство - Охрид. 

Конкурсна комисија

Прелиминарна ранг листа за втор уписен рок 2016/17

05/09/2016 - 15:20

Прелиминарната ранг листа за вториот уписен рок може да ја преземете од линкот што следи. 

Сите забелешки за прелиминарната листа може да ги доставите до Конкурсната комисија на Факултетот за туризам и угостителство - Охрид

Одложување на испитите кај Проф. д-р Вера Караџова

02/09/2016 - 19:52

СООПШТЕНИЕ

Се известуваат студентите кои имаат пријавено испити во септемвриска сесија 2016 година кај проф. д-р Вера Караџова дека испитите ќе се одржат на 19.09.2016 година (понеделник) во 12:00 часот.

Конечна ранг листа за прием на студенти за сите студиски програми на ФТУ 2016/2017

24/08/2016 - 13:47

Почитувани кандидати,

Во прилог се конечните ранг листи за сите студиски програми на Факултетот за туризам и угостителство - Охрид. Ве молиме разгледајте ги резултатите. Сите забелешки доставете ги до Конкурсната комисија при Факултетот за туризам и угостителство.

Со почит,

Конкурсна комисија.