Огласна табла

Увид и запишување на оценки кај Проф.д-р Ивица Смиљковски

25/02/2016 - 13:35

Се известуваат студентите дека увид и запишување на оценки кај Проф.д-р Ивица Смиљковски ќе има на 29.02.2016год. во 12.00 часот.

Студентите коишто положиле испит по предметот Осигурување на земјоделството

25/02/2016 - 13:34

Студентите коишто положиле испит по предметот Осигурување на земјоделството на 26.02.2016 година (Петок) во 12 часот да донесат индекс кај Проф. Д-р Братислав Милошевиќ.

Предавањето по предметот Финансиски менаџмент

19/02/2016 - 11:50

Предавањето по предметот Финансиски менаџмент кај проф. Д-р Климе Попоски ке се одржи на ден 20.02.2016 (сабота) во 12 и 30 часот.

Испитите по предметите на II (втор) циклус кај проф.д-р Јованка БИЛЈАН се одлагаат за 15.02.2016

10/02/2016 - 15:57

На барање на студентите, испитите по предметите на II (втор) циклус кај проф.д-р Јованка БИЛЈАН се одлагаат за 15.02.2016 (понеделник) во 10ч.

Проф.д-р Јованка БИЛЈАН

Предавања по предметот Осигурителни операции – практична работа

09/02/2016 - 16:20

Студентите кои го слушаат предметот Осигурителни операции – практична работа кај Проф. Д-р Трајче Латиноски предавања ке имаат на ден 12.02.2016 (петок) во 10 часот.

Проф. Д-р Трајче Латиноски

Предавања по КРИМИНАЛИСТИЧКА ПСИХОЛОГИЈА

09/02/2016 - 12:59

Се известуваат студентите кои во летниот семестар 2016 слушаат КРИМИНАЛИСТИЧКА ПСИХОЛОГИЈА кај Проф. д-р Лилјана Баткоска дека предавањата ќе се оджуваат секој Четврток од 11:00 часот во Амфитеатар, почнувајќи од 11.02.2016 (Четврток).

Предметен професор:
Проф.д-р Лилјана Баткоска Охрид, 09.02.2016

Предавања по МЕНАЏМЕНТ ИНФОРМАЦИСКИ СИСТЕМИ И ИНФОРМАЦИСКИ СИСТЕМИ ВО ТУРИЗМОТ

09/02/2016 - 12:58

СЕ ИЗВЕСТУВААТ студентите кои во летниот семестар 2016 ги слушаат: МЕНАЏМЕНТ ИНФОРМАЦИСКИ СИСТЕМИ И ИНФОРМАЦИСКИ СИСТЕМИ ВО ТУРИЗМОТ кај Проф.д-р Мирјана Секуловска дека предавањата ќе се одржуваат секој Понеделник од 12:00 часот, во Амфитеатар.

 

Предметен професор:

Проф.д-р Мирјана Секуловска Охрид, 09.02.2016