Огласна табла

Предавањата по предметот Осигурителни операции кај М-р Трајче Латиноски

24/03/2016 - 02:01

Предавањата по предметот Осигурителни операции кај М-р Трајче Латиноски ќе се одржат на ден 25.03.2016 год. (петок) со почеток од 10 часот.

Tермини за полагање 1 колоквиуми кај Проф.д-р Лилјана Баткоска

22/03/2016 - 01:27

Се известуваат студентите кои во летниот семестар 2016 слушаат предмети кај Проф. д-р Лилјана Баткоска дека (I) колоквиуми ќе се одржат во следниве термини:

  • ПСИХОЛОГИЈА ВО ТУРИЗМОТ И УГОСТИТЕЛСТВОТО И ДЕЛОВНА ПСИХОЛОГИЈА, Среда (23.03.2016), од 11:00 часот во Амфитеатар;
  • КРИМИНАЛИСТИЧКА ПСИХОЛОГИЈА, Четврток (24.03.2016), од 11:00 часот, Предавална (5).

Предметен професор:
Проф.д-р Лилјана Баткоска                                                                      

Биди креатор на својата иднина, учествувај на изборот за награда за социјално претприемништво 2016

21/03/2016 - 17:27

УКЛО ќе биде дел од мрежата на лиценцираниот избор за награда за социјално претприемништво 2016 (Social Impact Award 2016) што ќе им овозможи на нашите студенти да бидат креатори на својата иднина и ќе придонесат во развојот на општеството.

(I) колоквиум по БЕЗБЕДНОСТ ВО ТУРИЗМОТ кај Проф.д-р Пере Аслимоски

16/03/2016 - 01:45

Им се соопштува на сите студенти кои во летниот семестар 2016 слушаат БЕЗБЕДНОСТ ВО ТУРИЗМОТ кај Проф.д-р Пере Аслимоски дека (I) колоквиум ќе се одржи во Петок (25.03.2016) во 11:00 часот.

Повик за учество на натпревар за најдобар есеј

13/03/2016 - 02:23

Повик за учество на натпревар за најдобар есеј

Известување за студентите кои се пријавија за учество на СВЕТСКИОТ ФОРУМ ЗА ТУРИЗАМ 2017 (WTF 2017)

11/03/2016 - 02:20

Известување за студентите кои се пријавија за учество на

СВЕТСКИОТ ФОРУМ ЗА ТУРИЗАМ 2017 (WTF 2017)

Студентите :

Сликање за табло (апсолвенти)

04/03/2016 - 18:59

Почитувани апсолвенти,

Ве информираме дека сликањето за таблото ќе биде во периодот од 9ти 10ти 11ти и 14ти овој месец (март) од 09:00 до 17:00 часот во просториите на факултетот.

Цена на сликање е 850 денари (се плаќа на денот на сликањето) во која секој студент ќе добие: 1

  • 12(4х3) слики
  • 6(6х9) слики
  • 3(9х13) слики
  • 1(13х18) слика
  • 1 постер табло (20х30)
  • ЦД од апсолвентската прослава

Се молат студентите да носат бела кошула.

Со почит Студентски Парламент.

Предавања по Осигурителни операции – практична работа кај М-р Трајче Латиноски

03/03/2016 - 18:31

Студентите кои го слушаат предметот Осигурителни операции – практична работа кај М-р Трајче Латиноски предавања ке имаат на ден 04.03.2016 (петок) и 05.03.2016 (сабота)  од  10 часот.

Увид и запишување на оценки кај Проф.д-р Ивица Смиљковски

25/02/2016 - 13:35

Се известуваат студентите дека увид и запишување на оценки кај Проф.д-р Ивица Смиљковски ќе има на 29.02.2016год. во 12.00 часот.

Студентите коишто положиле испит по предметот Осигурување на земјоделството

25/02/2016 - 13:34

Студентите коишто положиле испит по предметот Осигурување на земјоделството на 26.02.2016 година (Петок) во 12 часот да донесат индекс кај Проф. Д-р Братислав Милошевиќ.