Огласна табла

Tермин за полагање Социологија на исхрана - Проф.д-р Пере Аслимоски

20/04/2016 - 10:41

Им се соопштува на сите студенти кои во летниот семестар 2016 слушаат социологија на исхрана кај Проф.д-р Пере Аслимоски дека (I) колоквиум ќе се одржи:

Петок (22.04.2016) – 13:00 часот

 

Предметен професор:

Проф.д-р Пере Аслимоски        

Прв колоквиум по Социјална патологија кај Проф.д-р Пере Аслимоски

15/04/2016 - 14:03

Им се соопштува на сите студенти кои во летниот семестар 2016 слушаат Социјална патологија кај Проф.д-р Пере Аслимоски дека (I) колоквиум ќе се одржи:
Четврток (28.04.2016) – 11:00 часот социјална патологија

Предметен професор:
Проф.д-р Пере Аслимоски

Приемни саати кај Проф. Д-р Габриела Ракичевиќ

12/04/2016 - 16:17

Се известуваат студентите дека приемните саати кај Проф. Д-р Габриела Ракичевиќ место во среда 13.04.2016 се одложуваат за во четврток (21.04.2016) од 12-14 часот. 
 

Распоред на испити за Втор циклус студии за испитната сесија во Април 2016

08/04/2016 - 16:17

Пријавување на испитите ќе се врши во службата за студентски прашања од 11.04.2016 до 15.04.2016

Студентите имаат право да ги полагаат испитите од непарен семестар со исклучок на студентите кои ги имаат запишано сите семестри (ги полагаат сите испити).

Распоред на испити

 

Сите студенти кои треба да го полагаат предметот англиски јазик (колоквиумски)

08/04/2016 - 16:10

Сите студенти кои треба да го полагаат предметот англиски јазик (колоквиумски) се замолуваат да се јават кај проф. Д-р Ирина Петровска во понеделник, 11.04.2016 од 10-14 ч. поради волонтерско ангажирање  на инренационална манифестација ( мај, Охрид). 

Активностите ќе се вреднуваат во состав на колоквиумското полагање.

Проф. Д-р Ирина Петровска 

KROMBERG & Schubert бара практиканти

07/04/2016 - 16:06

KROMBERG & Schubert е глобална индустриска групација примарно активна во автомобилската индустрија, која ја сочинуваат четири деловни единици: Кабли, On-board мрежи, Пластична технологија и Мехатроника. Своите производи ги пласира кај најголемите европски производители на автомобили (VW, BMW, AUDI, Mercedes, Škoda...) и вработува преку 23.000 луѓе ширум светот на повеќе од 25 различни локации.

Во соработка со Универзитет “Св. Климент Охридски” - Битола бараме Практиканти

Првиот колоквиум по предметот Осигурителни операции кај М-р Трајче Латиноски

07/04/2016 - 14:10

Првиот колоквиум по предметот Осигурителни операции кај М-р Трајче Латиноски ќе се одржат на ден 13.04.2016 год. (среда) со почеток од 10 и 30 часот.

Испитот кај Проф.д-р Деса Косаркоска

06/04/2016 - 13:05

Се известуваат студентите дека  испитот кај Проф.д-р Деса Косаркоска ќе се одржи на ден 13.04.2015 год. во 12.00 часот.

Проф. д-р. Деса Косаркоска