Огласна табла

СООПШТЕНИЕ ЗА предмет РЕОСИГУРУВАЊЕ - I Колоквиум

07/11/2016 - 12:53

Се известуваат студентите од Охрид, III година (V семестар) кој го имаат избрано предметот РЕОСИГУРУВАЊЕ дека I Колоквиум е закажан на ден 14.11.2016 год. (Понеделник) во 9 часот, Предавална 4 или Амфитеатар.

Предметен наставник,

Проф. Д-р Братислав Милошевиќ

 

СООПШТЕНИЕ за предмет Осигурителни операции - Испит

03/11/2016 - 15:11

Испитот по предметот Осигурителни операции ќе се одржи на 24.11.2016 година во 14 часот.

 

СООПШТЕНИЕ - ОСНОВИ НА ТУРИЗАМ

01/11/2016 - 15:13

ИМ СЕ СООПШТУВА НА СТУДЕНТИТЕ ОД ПРВА ГОДИНА НА НАСОКАТА ТУРИЗАМ, КАКО И СИТЕ ДРУГИ СТУДЕНТИ КОИ ГО СЛУШААТ ПРЕДМЕТОТ ОСНОВИ НА ТУРИЗАМ ДЕКА ВЕЖБИТЕ ЗАКАЖАНИ ЗА ДЕН 03.11.2016 – ЧЕТВРТОК НЕМА ДА СЕ ОДРЖАТ. ИСТИТЕ СЕ ПРЕЗАКАЖУВААТ ЗА ДЕН 08.11.2016ВТОРНИК ВО 11:00 ЧАСОТ.

 

                                                               Предметен наставник:

Охрид, 01.11.2016                                   Проф. Д-р Науме Мариноски