Огласна табла

Соопштение - Проф. Д-р Братислав Милошевиќ - РЕОСИГУРУВАЊЕ

08/11/2017 - 13:45

Се известуваат студентите од Охрид, III година насоката Осигурување кои го имаат избрано предметот РЕОСИГУРУВАЊЕ дека I Колоквиум е закажан на ден 17.11.2017 год. (Петок) во 11 часот, Предавална 4.

 

Предметен наставник,

Проф. Д-р Братислав Милошевиќ

Резултати од првиот колоквиум по предметот Информациски технологии - одржан на 02.11.2017

08/11/2017 - 13:20

На следниот линк се Резултати од првиот колоквиум по предметот Информациски технологии - одржан на 02.11.2017

Посета на на Руската Царинска академија

08/11/2017 - 09:30

Во периодот 27.10.2017 до 01.11.2017 Деканот на Факултетот за туризам и угостителство и Ректорот на Универзитетот „Св. Климент Охридски“ – Битола, Проф. д-р Сашо Коруновски, беа во посета на Руската Царинска академија. При посетата остварена е средба со Проректорот за меѓународна соработка, Проф. д-р Андреј Клоченко, Деканот на студиската програма Царина Проф. д-р Игор Сергеев, како и Ректорот на академијата Проф. д-р Владимир Мантусов. Ректорот Проф. д-р Сашо Коруновски и Ректорот на Руската царунска академија Проф. д-р Владимир Мантусов потпишаа договор за соработка помеѓу институциите.

Известување - Англиски Јазик

06/11/2017 - 09:14

Изборен англиски јазик  понеделник, 6.11. 217 10.00

Задолжителен англиски јазик  среда , 8.11.2017 во 9.00

 

 

Проф. Д-р Ирина Петровска

СООПШТЕНИЕ за испити кај Проф. Д-р Јован Стојаноски

31/10/2017 - 12:33

Сите испити кај Проф. Д-р Јован Стојаноски од 16.11.2017 се презакажуваат за 20.11.2017 во 14:00. Испитите ќе се полагаат кај Проф. Д-р Катерина Ангелевска Најдеска.