Огласна табла

ИЗВЕСТУВАЊЕ - КПП-БФК-Охрид Термин за Анализа на случај (01.12.2016; 11:00h)

29/11/2016 - 13:25

Се известуваат студентите на студискaта програма „Безбедност и финансиска контрола“ - Охрид кои запишале повторување на предметна програма Кривично процесно право дека Aнализата на случај ќе се одржи на 01.12.2016 (четврток) во 11:00 часот.

Оваа самостојна (домашна) работа т.е. Aнализата на случај НЕ Е задолжителна активност.

Бодовите кои ќе ги освојат студентите преку Анализата на случај ќе бидат земени во предвид за јануарската испитна сесија.

 

Наставник:

вон. проф. д-р Катерина Крстевска

Резултати од првиот поправен колоквиум по предметот Информациски технологии

28/11/2016 - 08:39

Во прилог на оваа информација може да ги најдете резултатите од Првиот поправен колоквиум по предметот Информациски технологии одржан на 24.11.2016 кај Проф. д-р Цветко Андреески.

Известување за испитите на 2 циклус кај Проф.д-р Мирјана Секуловска

23/11/2016 - 15:36

СЕ ИЗВЕСТУВААТ студентите на II циклус дека Испитите кај Проф.д-р Мирјана Секуловска закажани за 01.12.2016 година во 17:00 часот, се презакажуваат за истиот датум, но од 12 : 00 часот.

 

Предметен професор:

Проф.д-р Мирјана Секуловска                                                                   

СООПШТЕНИЕ - СОЦИОЛОГИЈА КАЈ ПРОФ.Д-Р ПЕРЕ АСЛИМОСКИ

23/11/2016 - 13:48

ИМ СЕ СООПШТУВА НА СИТЕ СТУДЕНТИ КОИ ВО ЗИМСКИОТ СЕМЕСТАР 2016/2017 СЛУШААТ СОЦИОЛОГИЈА КАЈ ПРОФ.Д-Р ПЕРЕ АСЛИМОСКИ ДЕКА (I) ПОПРАВЕН КОЛОКВИУМ ЌЕ СЕ ОДРЖИ ВО Петок (25.11.2016) во 09:00 часот.

После одржувањето на поправниот колоквиум  во 10:00 часот започнуваат редовните предавања по предметот.

     

 

Охрид,23.11.2016                                                             

Предметен професор: Проф.д- р Пере Аслимоски

ПРЕЗАКАЖУВАЊЕ на Методологија на истражување на квалитетот во туризам и угостителство - Трет Циклус

22/11/2016 - 14:36

Предметот Методологија на истражување на квалитетот во туризам и угостителство кај Проф. Д-р Симона Мартиноска и Проф. Д-р Габриела Ракичевиќ на трет циклус се презакажува за ден 01.12.2016 (четврток во 10:30 часот)