Огласна табла

СООПШТЕНИЕ ЗА ПРЕЗАКАЖУВАЊЕ ВЕЖБИ по предметот ОСНОВИ НА ТУРИЗАМ - закажани за ден 22.12.2016 - ОХРИД

21/12/2016 - 15:26

ИМ СЕ СООПШТУВА НА СТУДЕНТИТЕ КОИ ГО СЛУШААТ ПРЕДМЕТОТ ОНОВИ НА ТУРИЗАМ ДЕКА ВЕЖБИТЕ ЗАКАЖАНИ ЗА ДЕН 22.12.2016 – ВТОРНИК ВО 09:00 ЧАСОТ СЕ ПРЕЗАКАЖУВААТ ВО 08:00 ЧАСОТ ИСТИОТ ДЕН.

 

Предметен наставник:

Охрид, 21.12.2016                                   Проф. Д-р Науме Мариноски

СООПШТЕНИЕ - II Колоквиум Германски јазик - Елена Цицковска

19/12/2016 - 14:30

Вториот колоквиум по Германски јазик кај Доц. Д-р Елена Цицковска ќе се одржи на 21.12.2016 год. (среда) во 08:00 часот.

Freundliche Grüße und viel Glück!

 

 

Известување за предметот БИЗНИС ИНФОРМАТИКА кај Проф.д-р Мирјана Секуловска

15/12/2016 - 15:54

СЕ ИЗВЕСТУВААТ студентите кои во зимскиот семестар 2016/2017 го имаат избрано предметот Бизнис информатика кај Проф.д-р Мирјана Секуловска дека во Вторник (20.12.2016) во 13:00 часот се закажува консултативна средба.

Колоквиумот по предметот ќе се одржи во Понеделник (26.12.2016) во 13:00 часот.

 

Предметен професор:

Проф.д-р Мирјана Секуловска                                                                       Охрид, 15.12.2016

ИЗВЕСТУВАЊЕ Колкивиумско полагање на ЗАДОЛЖИТЕЛЕН СЕМИНАР  по англиски јазик на насоката МУС

14/12/2016 - 13:08

Колкивиумско полагање на ЗАДОЛЖИТЕЛЕН СЕМИНАР  по англиски јазик на насоката МУС:

Петок, 23.12. во 10.00 ч.

 

Проф. Д-р Ирина Петровска

СООПШТЕНИЕ Термин за полагање 2 колоквиум по предметот СОЦЦИОЛОГИЈА

13/12/2016 - 15:58

ИМ СЕ СООПШТУВА НА СИТЕ СТУДЕНТИ КОИ ВО ЗИМСКИОТ СЕМЕСТАР 2016/2017 СЛУШААТ СОЦИОЛОГИЈА КАЈ ПРОФ.Д-Р ПЕРЕ АСЛИМОСКИ дека II колоквиум по предметот ќе се одржи во Вторник (20.12.2016) во 11:00 часот.

 

Oхрид,13.12.2016                                                             

Предметен професор:                                                                                                           

СООПШТЕНИЕ Предавања кај Проф. д-р. Јове Кекеновски по предметот уставно право

13/12/2016 - 15:58

Студентите кои го слушаат предметот уставно право ќе имаат предавања на ден 14ти декември среда со почеток во 10 часот.

 

Со почит,

 

Предметен наставник

 

Проф. д-р. Јове Кекеновски