Огласна табла

СООПШТЕНИЕ - Царина и шпедиција

05/05/2017 - 10:41

Се известуваат студентите од насока ЦАРИНА И ШПЕДИЦИЈА кои се распоредени за обавување на задолжителната пракса во шпедитерски компании дека дека подготвителната обука за обавување на праксата ќе се одржи на Факултетот за туризам и гостителство – Охрид на 09.05.2017 година (вторник) со почеток во 12 часот.

СООПШТЕНИЕ ЗА ПРЕЗАКАЖУВАЊЕ НА ПРЕДАВАЊА ХРАНА И КУЛТУРА - ОХРИД

04/05/2017 - 10:27

ИМ СЕ СООПШТУВА НА СТУДЕНТИТЕ КОИ ГО СЛУШААТ ПРЕДМЕТОТ ХРАНА И КУЛТУРА ДЕКА ПРЕДАВАЊАТА ЗАКАЖАНИ ЗА ДЕН – 10.05.2017 - СРЕДА СЕ ПРЕЗАКАЖУВААТ ЗА ДЕН 08.05.2017 – ПОНЕДЕЛНИК СО ПОЧЕТОК ОД 14:00 ЧАСОТ.

 

Предметен наставник:

Проф. Д-р Сашо Коруновски

Резултати од испитот по предметот Информациски технологии - Априлски испитен рок 2017

02/05/2017 - 13:29

Резултатите се дадени во документот во прилог.