Огласна табла

Решение за прием на кандидати - Четврт Уписен Рок 2016-2017

28/09/2016 - 22:32

Запишувањето ќе се извршува на 29.09.2016

СООПШТЕНИЕ ЗА ПРЕДМЕТОТ ОРГАНИЗИРАЊЕ НА КОНГРЕСИ И СРЕДБИ

28/09/2016 - 13:40

Се известуваат студентите кои го избрале предметот Организирање на конгреси и средби на студиските програми Туризам, Хотелско-ресторански менаџмент, Менаџмент на услужен сектор и Гастрономија, исхрана и диететика да се пријават за евиденција кај проф.др.Иванка Нестороска најдоцна до 04.10.2016 кај М-р Климент Наумов. Часовите ќе се одржуваат во вторник со почеток во 09:00 часот.

 

27.09.2016                                                              проф.др.Иванка Нестороска

Одложување на часовите по англиски јазик

27/09/2016 - 09:06

Се известуваат студентите дека часовите по Англиски јазик на сите насоки се одлагаат за наредната недела. За надоместувањето на часовите студентите ќе бидат дополнително известени од предметниот наставник.

 

Со почит,                 

Проф.д-р. Ирина Петровска

 

Прелиминарна ранг листа за четврт уписен рок 2016/17

26/09/2016 - 20:00

Прелиминарната ранг листа за четврт уписен рок може да ја преземете од линкот што следи. 

Сите забелешки за прелиминарната листа може да ги доставите до Конкурсната комисија на Факултетот за туризам и угостителство - Охрид

Известување за втори предавања - Проф.д-р ПЕРЕ АСЛИМОСКИ

26/09/2016 - 13:59

ВТОРИТЕ ПРЕДАВАЊА  ПО  ПРЕДМЕТИТЕ СОЦИОЛОГИЈА (задолжителен и изборен) И СОЦИОЛОГИЈА НА ТУРИЗМОТ ЌЕ СЕ ОДРЖАТ во ПЕТОК (30.09.2016) ВО 09:00 ЧАСОТ.

 

 

Предметен професор:

Проф.д-р Пере Аслимоски                                                                                                                                   Охрид, 26.09.2016

Соопштение за IV Уписен рок за учебната 2016/2017

23/09/2016 - 11:53

Се известуваат сите заинтересирани кандидати дека на 23.09.2016 во текот на целосното работно време ќе се одржи IV Уписен рок за учебната 2016/2017 во ФТУ.

Објавување прелиминарна ранг-листа 26.09.2016

Објавување решение за прием на кандидатите 28.09.2016

Запишување на кандидатите 29.09.2016