Огласна табла

Презакажување на втор колоквиум по предметот Безбедност во туризмот

21/05/2018 - 12:52

СЕ ИЗВЕСТУВААТ СИТЕ СТУДЕНТИ КОИ ВОЛЕТЕН СЕМЕСТАР 2017/2018 ГО СЛУШААТ  ПРЕДМЕТОТ БЕЗБЕДНОСТ ВО ТУРИЗМОТ ДЕКА ВТОРИОТ КОЛОКВИУМ СЕ ПРЕЗАКАЖУВА за  Четврток - 31.05.2018 година во 11:00 ЧАСОТ.

 

Предметен професор:                                                                                           

Проф.д- р Пере Аслимоски

СООПШТЕНИЕ ЗА ЗАКАЖУВАЊЕ ПРЕДАВАЊЕ И КОНСУЛТАЦИИ ПРЕД ВТОРИОТ КОЛОВИУМ ПО ПРЕДМЕТОТ ХРАНА И КУЛТУРА - ПРОФ. САШО КОРУНОВСКИ - ОХРИД

17/05/2018 - 13:41

ИМ СЕ СООПШТУВА НА СТУДЕНТИТЕ КОИ ГО СЛУШААТ ПРЕДМЕТОТХРАНА И КУЛТУРА КАЈ ПРОФ. САШО КОРУНОВСКИ ВО ЛЕТНИОТ СЕМЕСТАР 2017/18 ГОДИНА ДЕКА ЌЕ СЕ ОДРЖИ ПРЕДАВАЊЕ СО КОНСУЛТАЦИИ ПРЕД ВТОРИОТ КОЛОКВИУМ НА ДЕН 22.05.2018 – ВТОРНИК ВО 12:30 ЧАСОТ

 

Предметен наставник:

Проф. Д-р Сашо Коруновски