Огласна табла

СООПШТЕНИЕ за закажување на предавања по Заштита на културно наследство кај Проф. Д-р Сашо Коруновски

21/11/2016 - 18:08

ИМ СЕ СООПШТУВА НА СТУДЕНТИТЕ КОИ ГО СЛУШААТ ПРЕДМЕТОТ ЗАШТИТА НА КУЛТУРНО НАСЛЕДСТВО ДЕКА ПРЕДАВАЊАТА СЕ ЗАКАЖУВААТ ЗА ДЕН 23.11.2016 – СРЕДА ВО 11:00 ЧАСОТ. 

                                            

Предметен наставник:

Проф. Д-р Сашо Коруновски

СООПШТЕНИЕ - ЦИШ - VII (седми) семестар

16/11/2016 - 15:25

Се известуваат студентите на насока ЦАРИНА И ШПЕДИЦИЈА кои во учебната 2016/2017 година имаат запишано VII (седми) семестар, дека на 23.11.2016 година (среда) во 15:30 часот ќе се одржи консултативна настава (претставник од практиката) и распоредување за обавување на задолжителната пракса.

 

16.11.2016                                                             

Раководител на ННОЕ

Царина и шпедиција

Презентација за "Програми за Образовна Размена"

16/11/2016 - 12:40

Денес во нашите простории беше одржана презентација за "Програми за Образовна Размена" што ги нуди Американската Амбасада во Македонија. Гости ни беа: г. Газменд Илази, Асистент за Образовни Програми при Амбасадата, г-ца Катерине Баст и Др. Пол Коку, корисници на престижната стипендија Fulbright и претставници од Американското Катче Струга.