Огласна табла

СООПШТЕНИЕ - Проф. Деса косаркоска

03/10/2017 - 12:28

Им се соопштува на студентите од сите насоки дека предавањата кај Проф. д-р Деса Косаркоска ќе се одржуваат секоја среда од 10.00 часот.

 

Проф.д-р Деса Косаркоска

СООПШТЕНИЕ ЗА ЗАКАЖУВАЊЕ ПРЕДАВАЊА ПО КУЛТУРНО НАСЛЕДСТВО и ЗАШТИА НА КУЛТУРНО НАСЛЕДСТВО - ПРОФ. САШО КОРУНОВСКИ

02/10/2017 - 12:30

ИМ СЕ СООПШТУВА НА СТУДЕНТИТЕ КОИ ГИ СЛУШААТ ПРЕДМЕТИТЕ КУЛТУРНО НАСЛЕДСТВОИ ЗАШТИТА НА КУЛТУРНО НАСЛЕДСТВО ДЕКА ПРЕДАВАЊАТА СЕ ЗАКАЖУВААТ СЕКОЈ ПОНЕДЕЛНИК СО ПОЧЕТОК ВО 08:30 ЧАСОТ.

 

Предметен наставник:

Проф. Д-р Сашо Коруновски

Известување - Англиски Јазик

02/10/2017 - 10:52

ПРЕДАВАЊА ПО ПРЕДМЕТОТ АНГЛИСКИ ЈАЗИК СРЕДА,02.11.2017. НАДОПОЛНУВАЊЕ НА ПРОПУШТЕНИТЕ ПРЕДАВАЊА - НОЕМВРИ ВО ДОГОВОР СО СТУДЕНТИТЕ

Контакт – консултации

irina.petrovska@yahoo.com

 

 

Од предметниот професор

Проф. Д-р Ирина Петровска

 

„Чиста 10-ка“ - Идеја за 10.000 евра! - Ohridska Banka Societe Generale

28/09/2017 - 16:01

Ohridska Banka Societe Generale сакајќи да допрат до младите и иновативни умови, а по повод 10 години во Македонија, ја промовираат кампањата „Чиста 10-ка“ во која најдобрата бизнис идеја ќе добие до 10.000 евра!

СООПШТЕНИЕ ЗА ЗАКАЖУВАЊЕ ВОВЕДНИ ПРЕДАВАЊА ПО ПРЕДМЕТИТЕ - КУЛТУРНО НАСЛЕДСТВО И ЗАШТИТА НА КУЛТУРНО НАСЛЕДСТВО

28/09/2017 - 15:55

ИМ СЕ СООПШТУВА НА СТУДЕНТИТЕ КОИ ГИ СЛУШААТ ПРЕДМЕТИТЕ КУЛТУРНО НАСЛЕДСТВОИ ЗАШТИТА НА КУЛТУРНО НАСЛЕДСТВО ДЕКА ВОВЕДНИТЕ ПРЕДАВАЊА СЕ ЗАКАЖУВААТ НА ДЕН29.09.2017 - ПЕТОК ВО 08:00 ЧАСОТ.

 

Предметен наставник:

Проф. Д-р Сашо Коруновски

Известување за Меѓународен патнички промет

26/09/2017 - 22:23

Воведните предавања по предметот Меѓународен патнички промет се презакажуваат од 28.09 и истите ќе се одржат на 02.10, понеделник со почеток во 12 часот во училницата по англиски јазик на II спрат на ФТУ.

Со почит,

Предметен наставник

Проф. д-р. Иванка Нестороска

Соопштение за II циклус за БФК

26/09/2017 - 12:51

Се известуваат студентите од втор циклус на насоката Безбедност и финансиска контрола дека испитот по предметотБезбедносни стратегии ќе се одржи на ден 29.09.2017 (петок) во 12 часот.

 

Од предметните професори

ИЗВЕСТУВАЊЕ АНГЛИСКИ ЈАЗИК – ЗИМСКИ СЕМЕСТАР

26/09/2017 - 10:57

ПРЕДАВАЊАТА ПО ПРЕДМЕТОТ  АНГЛИСКИ ЈАЗИК  

ЗА СРЕДА, 27.09.2017 СЕ ОДЛОЖУВААТ

 

Од предметниот професор

Проф. Д-р Ирина Петровска 

Познавање на стоки со наука за исхрана - Воведни предавања

25/09/2017 - 17:02

Познавање на стоки со наука за исхрана Воведни предавања Воведните предавања по предметот Познавање на стоки со наука за исхрана ќе се одржат на вторник со почеток во часот. Со почит,

Предметен наставник

Проф. д-р. Ангела Василеска