Огласна табла

Конечни резултати од колоквиумите по предметот Информациски технологии

17/01/2017 - 12:31

Резултатите може да ги преземете од линкот. 

СООПШТЕНИЕ за ИСПИТ КУЛТУРНО НАСЛЕДСТВО, ЗАШТИТА НА КУЛТУРНОТО НАСЛЕДСТВО И ХРАНА И КУЛТУРА

11/01/2017 - 13:21

ИМ СЕ СООПШТУВА НА СТУДЕНТИТЕ КОИ ГИ ПОЛАГААТ ПРЕДМЕТИТЕ КАЈ ПРОФ. Д-Р САШО КОРУНОВСКИ: КУЛТУРНО НАСЛЕДСТВО, ЗАШТИТА НА КУЛТУРНОТО НАСЛЕДСТВО И ХРАНА И КУЛТУРА ДЕКА ИСПИТОТ ЗАКАЖАН ЗА ДЕН 17.01.2017 – ВТОРНИК ВО 10:00 ЧАСОТ СЕ ПРЕЗАКАЖУВА ВО 12:00 ЧАСОТ ИСТИОТ ДЕН.

 

 

 

 

                                                                                        Предметен наставник: