Огласна табла

СООПШТЕНИЕ - Проф. Д-р Братислав Милошевиќ

06/10/2017 - 11:16

Се известуваат студентите кои ги избрале предметите:

 

  • РЕОСИГУРУВАЊЕ часовите ќе се изведуваат во СРЕДА од 11 часот во Предавална 4.
  • ОСИГУРУВАЊЕ ВО ЗЕМЈОДЕЛСТВОТО часовите ќе се изведуваат во ПОНЕДЕЛНИК од 9 часот во Предавална 4.
  •  ОСИГУРУВАЊЕ ВО ТУРИЗМОТ И УГОСТИТЕЛСТВОТО часовите ќе се изведуваат во ПЕТОК од 11 часот во Предавална 4.

 

Проф. Д-р Братислав Милошевиќ

Соопштение - БФК прва година

05/10/2017 - 10:44

СТУДЕНТИТЕ ЗАПИШАНИ НА СТУДИСКАТА ПРОГРАМА БФК ВО АКАДЕМСКАТА 2017/2018 ГОДИНА ЌЕ ИМААТ ПРЕДАВАЊА ПО ПРЕДМЕТОТ ВОВЕД ВО КРИМИНАЛИСТИКА И КРИМИНАЛИСТИЧКА ТАКТИКА ОД ВТОР СЕМЕСТАР КАЈ ПРОФ. Д-Р ЗЛАТЕ ДИМОВСКИ СЕКОЈ ЧЕТВРТОК ОД 11 ЧАСОТ.

СООПШТЕНИЕ - ЕКТС образец

05/10/2017 - 10:43

Студентите запишани во академската 2017/2018 година на сите студиски програми во прва и четврта година може да подигнат ЕКТС образец во скриптарата на Факултетот за да запишат изборни предмети. Обрасците треба да се потпишани од раководителите на студиската програма на која се запишани и да ги достават во службата за студентски прашања.

СООПШТЕНИЕ - Проф. Деса косаркоска

03/10/2017 - 12:28

Им се соопштува на студентите од сите насоки дека предавањата кај Проф. д-р Деса Косаркоска ќе се одржуваат секоја среда од 10.00 часот.

 

Проф.д-р Деса Косаркоска

СООПШТЕНИЕ ЗА ЗАКАЖУВАЊЕ ПРЕДАВАЊА ПО КУЛТУРНО НАСЛЕДСТВО и ЗАШТИА НА КУЛТУРНО НАСЛЕДСТВО - ПРОФ. САШО КОРУНОВСКИ

02/10/2017 - 12:30

ИМ СЕ СООПШТУВА НА СТУДЕНТИТЕ КОИ ГИ СЛУШААТ ПРЕДМЕТИТЕ КУЛТУРНО НАСЛЕДСТВОИ ЗАШТИТА НА КУЛТУРНО НАСЛЕДСТВО ДЕКА ПРЕДАВАЊАТА СЕ ЗАКАЖУВААТ СЕКОЈ ПОНЕДЕЛНИК СО ПОЧЕТОК ВО 08:30 ЧАСОТ.

 

Предметен наставник:

Проф. Д-р Сашо Коруновски

Известување - Англиски Јазик

02/10/2017 - 10:52

ПРЕДАВАЊА ПО ПРЕДМЕТОТ АНГЛИСКИ ЈАЗИК СРЕДА,02.11.2017. НАДОПОЛНУВАЊЕ НА ПРОПУШТЕНИТЕ ПРЕДАВАЊА - НОЕМВРИ ВО ДОГОВОР СО СТУДЕНТИТЕ

Контакт – консултации

irina.petrovska@yahoo.com

 

 

Од предметниот професор

Проф. Д-р Ирина Петровска

 

„Чиста 10-ка“ - Идеја за 10.000 евра! - Ohridska Banka Societe Generale

28/09/2017 - 16:01

Ohridska Banka Societe Generale сакајќи да допрат до младите и иновативни умови, а по повод 10 години во Македонија, ја промовираат кампањата „Чиста 10-ка“ во која најдобрата бизнис идеја ќе добие до 10.000 евра!

СООПШТЕНИЕ ЗА ЗАКАЖУВАЊЕ ВОВЕДНИ ПРЕДАВАЊА ПО ПРЕДМЕТИТЕ - КУЛТУРНО НАСЛЕДСТВО И ЗАШТИТА НА КУЛТУРНО НАСЛЕДСТВО

28/09/2017 - 15:55

ИМ СЕ СООПШТУВА НА СТУДЕНТИТЕ КОИ ГИ СЛУШААТ ПРЕДМЕТИТЕ КУЛТУРНО НАСЛЕДСТВОИ ЗАШТИТА НА КУЛТУРНО НАСЛЕДСТВО ДЕКА ВОВЕДНИТЕ ПРЕДАВАЊА СЕ ЗАКАЖУВААТ НА ДЕН29.09.2017 - ПЕТОК ВО 08:00 ЧАСОТ.

 

Предметен наставник:

Проф. Д-р Сашо Коруновски

Известување за Меѓународен патнички промет

26/09/2017 - 22:23

Воведните предавања по предметот Меѓународен патнички промет се презакажуваат од 28.09 и истите ќе се одржат на 02.10, понеделник со почеток во 12 часот во училницата по англиски јазик на II спрат на ФТУ.

Со почит,

Предметен наставник

Проф. д-р. Иванка Нестороска