Огласна табла

СООПШТЕНИЕ - Испити на насока БФК

23/01/2018 - 15:41

Испитите кај проф д-р Марјан Николовски на насока БФК ќе се одржат на 01.02.2018 година во 11 часот.

Испитите кај проф д-р Искра Малетиќ на насока БФК ќе се одржат на 01.02.2018 година во 11 часот.

Испитите кај проф д-р Светлана Николовска на насока БФК ќе се одржат на 31.01.2018 година во 11 часот.

Испитите кај проф д-р Пеце Николовски на насока БФК ќе се одржат на 01.02.2018 година во 09 часот.

Испитите кај проф д-р Злате Димовски на насока БФК ќе се одржат на 31.01.2018 година во 11 часот.

Известување за II циклус на студии - Проф.д-р Мирјана Секуловска

23/01/2018 - 10:55

Почитувани студенти,

Ве известуваме за промена на часот за полагање на предметот Е-бизнис на втор циклус на студии од 17:00 за во 12:00 часот на 14.02.2018 (Среда).

 

 

Предметен професор:

Проф.д-р Мирјана Секуловска

СООПШТЕНИЕ за испит кај проф. Д-р Лилјана Баткоска II и III циклус

22/01/2018 - 14:16

Се известуваат студентите на II и III циклус студии коишто полагаат испит кај проф. Д-р Лилјана Баткоска дека испитите ќе се одржат на 05.02.2018 година во 11 часот.

 

Од предметниот професор

СООПШТЕНИЕ од Проф. Д-р Катерина Ангелевска Најдеска

22/01/2018 - 13:39

Консултациите за студентите што требаше да се јават на 24.01.2018, се презакажуваат на 31.01.2018 во 12:00 часот.

 

Со почит,

Проф. Д-р Катерина Ангелевска Најдеска

СООПШТЕНИЕ за предметите кај Проф д-р Ивица Смиљковски

22/01/2018 - 13:13

Испитите кај проф д-р Ивица Смиљковски ќе се одржат на 29.01.2018 година во 12 часот.

СООПШТЕНИЕ за предметите кај Проф. д-р Јове Кекеновски

22/01/2018 - 13:13

Предметите кај Проф. д-р Јове Кекеновски се одложуваат од 31.01 за 09.02 со почеток во 10часот.
 

Со почит,
 

Проф. д-р Јове Кекеновски

Резултати од ПИСМЕН испит Германски кај Проф. Елена Цицковска

18/01/2018 - 12:59

Резултати од ПИМЕН испит по ГЕРМАНСКИ ЈАЗИК Одржан на 15.01.2018 година кај Доц. д-р Елена Цицковска

 

Писмениот испит не го положи ниту еден кандидат

 

Предметен наставник

Елена Цицковска

Соопштение ИСПИТИ кај проф. Д-р Ангела Василеска

18/01/2018 - 12:58

ИСПИТИТЕ ВО ЈАНУАРСКА СЕСИЈА КАЈ ПРОФ. Д-Р АНГЕЛА ВАСИЛЕСКА СЕ ПРЕЗАКАЖУВААТ ЗА ДЕН 25.01.2018 ГОДИНА (ЧЕТВРТОК) И ТОА:

  •  ВО 10 00 ЧАСОТ - ЕНОЛОГИЈА, НУТРИЦИЗАМ И ДИЕТЕТИКА
  •  ВО 12 00 ЧАСОТ - ПОЗНАВАЊЕ НА СТОКИ СО НАУКА ЗА ИСХРАНА И ЦАРИНСКО ПОЗНАВАЊЕ НА СТОКАТА

ПРЕДМЕТЕН НАСТАВНИК
ПРОФ. Д-Р АНГЕЛА ВАСИЛЕСКА