Огласна табла

Соопштение резултати Вовед во осигурување и Финансиски менаџмент

30/01/2018 - 10:05

Резултати од испитите и увид во тестовите по предметите Финансиски менаџмент и Вовед во осигурување кај Проф. д-Р Климе Попоски ќе има на ден 01.02.2018 во 10 и 30 часот.

Испитна сесија фверуари 2018

25/01/2018 - 12:46

Пријавување на испитите ќе се врши во службата за студентски прашања од 29.01.2018 до 02.02.2018 година

 

СООПШТЕНИЕ - ИСПИТ НЕЖИВОТНО ОСИГУРУВАЊЕ - ВЕЛЕС

25/01/2018 - 12:42

ИСПИТОТ ПО " НЕЖИВОТНО ОСИГУРУВАЊЕ" ВО ФЕВРУАРСКАТА ИСПИТНА СЕСИЈА ВО ВЕЛЕС КЕ СЕ ОДРЖИ НА 01.02.2018 ВО 14 ЧАСОТ