Огласна табла

Резултати по предмети кај Проф. Д-р Мирјана Секуловска

02/05/2018 - 22:18

Испитот Логистички системи на 20.04.2018 го положија:

1. Индекс 16003.     8 (осум)

2. Индекс 16314.     6 ( шест)

 

Испитот МИС го положија:

1. Индекс 13902.     6 ( шест).

 

Оценки во понеделник 07.05.2018 во 12 часот.

Предметен наставник,

Проф. Др. Мирјана Секуловска

 

Отворен повик за Летна Школа - "Биди Банкар" #2

30/04/2018 - 16:42

Отворен повик за Летна Школа - "Биди Банкар" #2

Почитувани студенти,

од 27/04/2018 започна промотивната кампања на ОБСГ за Летната школа – “Биди Банкар“ која по втор пат ќе се организира во Охрид.

Повикот за аплицирање на сите кандидидати кои ги исполнуваат условите е отворен заклучно со 27 Мај 2018 година.

Право на аплицирање имаат сите заинтересирани студенти кои се во завршна година на додипломски студии или студенти на постдипломски студии.

Резултати од испитот по предметот Актуарство одржан на 24.04.2018

30/04/2018 - 09:03

Во прилог на ова из вестување се објавени резултатите од писмениот испит по предметот Актуарство, одржан на 24.04.2018.

Резултати од испитот по предметот Информациски технологии - Априлски испитен рок 2018

30/04/2018 - 09:00

Во прилог се резултатите од испитот по предметот Информациски технологии одржан на 23.04.2018 година.

Соопштение часови Промотивни активности

27/04/2018 - 14:13

Се известуваат студентите дека часовите по предметот Промотивни активности во туризмот место на ден 30.04 ќе се одржат на ден 07.05 (понеделник) со почеток во 08.15 часот.

Проф. д-р Лидија Симонческа