Огласна табла

Соопштение за пракса - Осигурување

07/05/2018 - 14:32

Се известуваат студентите од I, II и III година насока Осигурување дека според наставната програма на Факултет за туризам и угостителство – Охрид, предвидено е изведување на задолжителна пракса во соработка со компаниите за осигурување во Република Македонија во периодот од 15.05-15.06.2018 година.

Списоци за пракса насока ГИД и ХРМ

07/05/2018 - 13:37

Ова се конечните списоци за пракса. Последни приговори ќе се примаат во четврток (10.05.2018) од 10-11 часот.

Со почит,

проф. Симона Мартиноска

 

ГИД I

ГИД II

ГИД III

ХРМ I

Povik E+ 2018/2019

07/05/2018 - 13:31

Известување за Апсолвентска вечер

07/05/2018 - 13:17

Се известуваат Апсолвентите дека апсолвентската вечер ќе биде на 11ти мај во Хотел Амбасадор од 20:00 часот.

Картите можат да се набават по цена од 1200 денари. За повеќе информации повикајте го телефонскиот број подолу.

Со почит Студентски Парламент

Информации на телефон: 078-279-906

Соопштение за пракса (насока ГИД и ХРМ)

04/05/2018 - 08:53

Се известуваат студентите од насоките ГИД и ХРМ дека на ден 07.05.2018 (понеделник) во 12.30 часот во амфитеатарот ќе се одржи завршна средба околу праксата (објектите и периодот на извршување на праксата). Студентите кои ќе имаат одредена забелешка околу местото и периодот на распределување на пракса, истата ќе може да ја посочат.

Присуството на студентите од насоките ГИД и ХРМ е задолжително.

Со почит,

проф. д-р Симона Мартиноска

Резултати по предмети кај Проф. Д-р Мирјана Секуловска

02/05/2018 - 22:18

Испитот Логистички системи на 20.04.2018 го положија:

1. Индекс 16003.     8 (осум)

2. Индекс 16314.     6 ( шест)

 

Испитот МИС го положија:

1. Индекс 13902.     6 ( шест).

 

Оценки во понеделник 07.05.2018 во 12 часот.

Предметен наставник,

Проф. Др. Мирјана Секуловска