Огласна табла

Соопштение резултати Вовед во осигурување и Финансиски менаџмент

30/01/2018 - 10:05

Резултати од испитите и увид во тестовите по предметите Финансиски менаџмент и Вовед во осигурување кај Проф. д-Р Климе Попоски ќе има на ден 01.02.2018 во 10 и 30 часот.

Испитна сесија фверуари 2018

25/01/2018 - 12:46

Пријавување на испитите ќе се врши во службата за студентски прашања од 29.01.2018 до 02.02.2018 година

 

СООПШТЕНИЕ - ИСПИТ НЕЖИВОТНО ОСИГУРУВАЊЕ - ВЕЛЕС

25/01/2018 - 12:42

ИСПИТОТ ПО " НЕЖИВОТНО ОСИГУРУВАЊЕ" ВО ФЕВРУАРСКАТА ИСПИТНА СЕСИЈА ВО ВЕЛЕС КЕ СЕ ОДРЖИ НА 01.02.2018 ВО 14 ЧАСОТ

СООПШТЕНИЕ - Испити на насока БФК

23/01/2018 - 15:41

Испитите кај проф д-р Марјан Николовски на насока БФК ќе се одржат на 01.02.2018 година во 11 часот.

Испитите кај проф д-р Искра Малетиќ на насока БФК ќе се одржат на 01.02.2018 година во 11 часот.

Испитите кај проф д-р Светлана Николовска на насока БФК ќе се одржат на 31.01.2018 година во 11 часот.

Испитите кај проф д-р Пеце Николовски на насока БФК ќе се одржат на 01.02.2018 година во 09 часот.

Испитите кај проф д-р Злате Димовски на насока БФК ќе се одржат на 31.01.2018 година во 11 часот.

Известување за II циклус на студии - Проф.д-р Мирјана Секуловска

23/01/2018 - 10:55

Почитувани студенти,

Ве известуваме за промена на часот за полагање на предметот Е-бизнис на втор циклус на студии од 17:00 за во 12:00 часот на 14.02.2018 (Среда).

 

 

Предметен професор:

Проф.д-р Мирјана Секуловска

СООПШТЕНИЕ за испит кај проф. Д-р Лилјана Баткоска II и III циклус

22/01/2018 - 14:16

Се известуваат студентите на II и III циклус студии коишто полагаат испит кај проф. Д-р Лилјана Баткоска дека испитите ќе се одржат на 05.02.2018 година во 11 часот.

 

Од предметниот професор

СООПШТЕНИЕ од Проф. Д-р Катерина Ангелевска Најдеска

22/01/2018 - 13:39

Консултациите за студентите што требаше да се јават на 24.01.2018, се презакажуваат на 31.01.2018 во 12:00 часот.

 

Со почит,

Проф. Д-р Катерина Ангелевска Најдеска

СООПШТЕНИЕ за предметите кај Проф д-р Ивица Смиљковски

22/01/2018 - 13:13

Испитите кај проф д-р Ивица Смиљковски ќе се одржат на 29.01.2018 година во 12 часот.