Огласна табла

ИЗВЕСТУВАЊЕ - ПРЕДАВАЊА АНГЛИСКИ ЈАЗИК 4 ИЗБОРЕН - ЛЕТЕН СЕМЕСТАР 2018

08/02/2018 - 14:22

ЛЕТЕН СЕМЕСТАР 2018

ИЗБОРЕН АНГЛИСКИ ЈАЗИК 4

ПРЕДАВАЊА

ВТОРНИК, 20.02.2018 во 11.00ч.
Кабинет по англиски јазик

Проф. Д-р Ирина Петровска

СООПШТЕНИЕ - ПРИ ЗАПИШУВАЊЕ НА ПАРЕН СЕМЕСТАР СТУДЕНТИТЕ МОРА ЗАДОЛЖИТЕЛНО

08/02/2018 - 14:21

ПРИ ЗАПИШУВАЊЕ НА ПАРЕН СЕМЕСТАР СТУДЕНТИТЕ МОРА ЗАДОЛЖИТЕЛНО ДА ПОПОЛНАТ ЕЛЕКТРОНСКИ АНКЕТЕН ПРАШАЛНИК ВО IKNOW СИСТЕМОТ ЗА СИТЕ ПРЕДМЕТИ КОИ ГИ ИМААТ СЛУШАНО ВО ПРЕТХОДНИОТ НЕПАРЕН СЕМЕСТАР (СТУДЕНТИТЕ ОД ПРВА ГОДИНА ЗА ПРВ СЕМЕСТАР, СТУДЕНТИТЕ ОД ВТОРА ГОДИНА ЗА ТРЕТ СЕМЕСТАР, СТУДЕНТИТЕ ОД ТРЕТА ГОДИНА ЗА ПЕТТИ СЕМЕСТАР, СТУДЕНТИТЕ ОД ЧЕТВРТА ГОДИНА ЗА СЕДМИ СЕМЕСТАР).

Соопштение Предавање Финансиски менаџмент

08/02/2018 - 10:10

Предавањата по предметот Финансиски менаџмент кај Проф. Д-р Климе Попоски ќе започнат на ден 10.02.2018 (сабота) во 12 часот.

СООПШТЕНИЕ за предавања кај Проф. Д-р. Катерина Ангелевска - Најдеска

07/02/2018 - 14:36

Предавањата за прва година по Основи на маркетинг на насоката Осигурување, Маркетинг во угостителство за втора година на насоката ХРМ и Маркетинг во туризмот за трета година на насоката Туризам ќе се одржуваат во вторник, во 12:00 часот во Амфитеатар. А предавањата по Патнички агенции за трета година на насоката Туризам ќе се одржуваат во Среда во 12:00 часот во Предавална 2.

 

Предметен професор:

Проф. Д-р. Катерина Ангелевска - Најдеска

ИЗВЕСТУВАЊЕ за испитот по предметот Современи тенденции во туризмот

07/02/2018 - 12:36

Испитот по предметот Современи тенденции во туризмот на втор циклус студии се презакажува за 26 .02.2018 год. во 11:00 часот.

 

Предметни професори

Проф.др.Симона Мартиноска

Проф.др.Иванка Нестороска

Соопштение - Анимации кај Проф. д-р. Иванка Нестороска

07/02/2018 - 12:35

Студентите кои ќе ги слушаат предавањата по предметот Анимации кај Проф. д-р. Иванка Нестороска да се запишат во списокот кај м-р. Климент Наумов до петок 09.02.2018.

Предавањата ќе се одржуваат во понеделник со почеток во 12 часот во училницата по англиски јазик.

 

Со почит,

Проф. д-р. Иванка Нестороска

СООПШТЕНИЕ ЗА ЗАПИШУВАЊЕ НА ПАРНИОТ СЕМЕСТАР ЗА АКАДЕМСКАТА 2017/2018 ГОДИНА

06/02/2018 - 13:19

С О О П Ш Т Е Н И Е

 

ЗАПИШУВАЊЕ НА ПАРНИОТ СЕМЕСТАР ЗА АКАДЕМСКАТА 2017/2018 ГОДИНА ЌЕ СЕ ВРШИ ВО ПЕРИОДОТ ОД 12.02.2018 ГОДИНА ДО 20.02.2018 ГОДИНА ВО СЛУЖБАТА ЗА СТУДЕНТСКИ ПРАШАЊА СПОРЕД СЛЕДНИОТ РАСПОРЕД:

  • ПРВА ГОДИНА 12 И 13.02.2018 ГОДИНА
  • ВТОРА ГОДИНА 14 И 15.02.2018 ГОДИНА
  • ТРЕТА ГОДИНА 16 И 19.02.2018 ГОДИНА
  • ЧЕТВРТА ГОДИНА 20.02.2018 ГОДИНА

ПОТРЕБНИ ДОКУМЕНТИ ЗА УПИС

Соопштение за предавања кај проф Д-р Ивица Смилковски

06/02/2018 - 13:18

Предавањата кај Проф. Д-р Ивица Смилковски ќе се одржуваат секој понеделник, по предметот Транспор и осигурување во меѓународна трговија со почеток во 12 часот и по предметот Фискален систем со почеток во 14 часот.