Огласна табла

ИЗВЕСТУВАЊЕ до апсолвентите за слики

16/04/2018 - 14:21

Апсолвентите можат сликите да ги земат од кај Сашка во теков на неделава од 12:00час до 14:00час

Известување - Проф.д-р Мирјана Секуловска

13/04/2018 - 14:52

Термини за полагање на прв и втор циклус на студии - Проф.д-р Мирјана Секуловска

 

Почитувани студенти,

Ве известуваме дека Испитите кај Проф.д-р Мирјана Секуловска во Априлска сесија 2018 ќе се одржат во следните термини:

Прв циклус на студии: Петок(20.04.2018) во 12:00 чсаот

Втор циклус на студии: Петок (27.04.2018) во 12:00 часот

 

Предметен професор: Проф.д-р Мирјана Секуловска

СООПШТЕНИЕ за испитите во Априлска сесија кај Проф. Д-р Лилјана Баткоска

13/04/2018 - 13:08

Се известуваат студентите од II и III циклус на студии дека испитите во Априлска сесија кај Проф. Д-р Лилјана Баткоска ќе се одржат на ден 16.04.2018 (понеделник) во 11 часот.

 

Од предметниот професор

СООПШТЕНИЕ - Пракса - ХРМ, ГИД и Гастрономија

12/04/2018 - 12:55

Се известуваат сите студенти од насоките ХРМ, ГИД и Гастрономија, кои треба да изведуваат пракса во летниот семестар 2018 да се пријават и заведат во список кај м-р Климент Арнаудов најкасно до четврток 19.04.2018.

Соопштение - проф. Д-р Пеце Николоски - Испити

11/04/2018 - 18:42

Испитите кај проф д-р Пеце Николовски на насока БФК ќе се одржат на 13.04.2018 година (петок) во 9 часот.

ИЗВЕСТУВАЊЕ за I (прва) година насока Осигурување - Принципи на управување со ризик

10/04/2018 - 14:37

Се известуваат студентите од I (прва) година насока Осигурување дека наставата по предметот “Принципи на управување со ризик” поради службено отсуство на предметниот наставник нема да се одржи на 11.04.2018 година (среда), односно се презакажува за 17.04.2018 година (вторник) во 11:00 часот.

Предметен наставник

ИЗВЕСТУВАЊЕ за практична работа

10/04/2018 - 10:16

Се известуваат сите студенти од насоката туризам дека на 12ти април, четврток во 11.00 часот се закажува последната консултативна средба за практична работа.

Присуството е задолжително!

Место на одржување: амфитеатар

 

Со почит

Проф. д-р. Иванка Нестороска