Огласна табла

Саем за Високо Образование во САД 2018

17/04/2018 - 13:56

Американските Катчина/EducationUSA центри во Скопје, Битола и Тетово со поддршка на Американската Амбасада во Македонија по петти пат во Скопје го организираат Саемот за Високо Образование во САД 2018.

Саемот ќе се одржи на 19ти април 2018 во Мериот хотел со почеток од 17:00 до 19:00 часот.

На овој Саем учество ќе земат претставпици од 11 американски високо образовни институции кои нудат додипломски и постдипломски образовни програми. Овие програми се од особен интерес за професорите и студентите кои сакаат да ги продолжат студиите во САД.

СООПШТЕНИЕ - испити кај Проф. Д-р Снежана Дичевска

17/04/2018 - 11:38

Испитите кај проф д-р Снежана Дичевска се одложуваат на 25.04.2018 година (среда) во 12 часот.

ИЗВЕСТУВАЊЕ до апсолвентите за слики

16/04/2018 - 14:21

Апсолвентите можат сликите да ги земат од кај Сашка во теков на неделава од 12:00час до 14:00час

Известување - Проф.д-р Мирјана Секуловска

13/04/2018 - 14:52

Термини за полагање на прв и втор циклус на студии - Проф.д-р Мирјана Секуловска

 

Почитувани студенти,

Ве известуваме дека Испитите кај Проф.д-р Мирјана Секуловска во Априлска сесија 2018 ќе се одржат во следните термини:

Прв циклус на студии: Петок(20.04.2018) во 12:00 чсаот

Втор циклус на студии: Петок (27.04.2018) во 12:00 часот

 

Предметен професор: Проф.д-р Мирјана Секуловска

СООПШТЕНИЕ за испитите во Априлска сесија кај Проф. Д-р Лилјана Баткоска

13/04/2018 - 13:08

Се известуваат студентите од II и III циклус на студии дека испитите во Априлска сесија кај Проф. Д-р Лилјана Баткоска ќе се одржат на ден 16.04.2018 (понеделник) во 11 часот.

 

Од предметниот професор

СООПШТЕНИЕ - Пракса - ХРМ, ГИД и Гастрономија

12/04/2018 - 12:55

Се известуваат сите студенти од насоките ХРМ, ГИД и Гастрономија, кои треба да изведуваат пракса во летниот семестар 2018 да се пријават и заведат во список кај м-р Климент Арнаудов најкасно до четврток 19.04.2018.

Соопштение - проф. Д-р Пеце Николоски - Испити

11/04/2018 - 18:42

Испитите кај проф д-р Пеце Николовски на насока БФК ќе се одржат на 13.04.2018 година (петок) во 9 часот.