Огласна табла

Известување за студентите кои треба да обават практична работа во Фестивал Охридско лето -Охрид

09/07/2018 - 12:31

Сите студенти  на насоката Менаџмент во услужен сектор кои треба да спроведат практична работа во Фестивалот Охридско лето - Охрид треба да се пријават за обавување на практична работа најдоцна до 10.07.2018 година (вторник).

Резултати од испитот по предметот Информациски технологии одржан на 18.06.2018

26/06/2018 - 20:38

На следниот линк ќе ги отворите резултатите од испитот по предметот Информациски технологии одржан на 18.06.2018

Резултати од испитот по предметот Актуарство одржан на 18.06.2018

26/06/2018 - 20:36

На следниот линк ќе ги отворите резултатите од испитот по предметот Актуарство одржан на 18.06.2018

СООПШТЕНИЕ за впишување оценки по предметите кај проф. Коруновски - јунска сесија 2018 - Охрид

20/06/2018 - 17:49

ИМ СЕ СООПШТУВА НА СТУДЕНТИТЕ КОИ ГИ ПОЛОЖИЛЕ ПРЕДМЕТИТЕ КАЈ ПРОФ. Д-Р САШО КОРУНОВСКИ ВО ЈУНСКАТА СЕСИЈА 2018 ДЕКА ТРЕБА ДА ГИ ПРЕДАДАТ ИНДЕКСИТЕ ЗА ВПИШУВАЊЕ НА ОЦЕНКИНАЈДОЦНА ДО 22.06.2018– ПЕТОК КАЈ АСИСТЕНТОТ М-Р МИХАЕЛ РИСТЕСКИ.

Соопштение до сите студенти кои полагале колоквиуми и испити кај проф. Кекеновски

20/06/2018 - 17:46

Утре на 21ви јуни проф.д-р. Јове Кекеновски ќе ги заведува оценките со почеток од 10ч.