РЕЗУЛТАТИ ОД ИСПИТОТ ПО ПРЕДМЕТИТЕ УСТАВНО ПРАВО И ОДНОСИ СО ЈАВНОСТ ОДРЖАНИ НА ДЕН 25.01.2017 ГОДИНА ОХРИД