СООПШТЕНИЕ за испити на II циклус на студии кај Проф. Д-р Јован Стојаноски

Се известуваат студентите кои полагаат испити на II циклус на студии кај Проф. Д-р Јован Стојаноски дека испитите се презакажуваат на 02.02.2017 година во 12 часот.