СООПШТЕНИЕ за ИСПИТ КУЛТУРНО НАСЛЕДСТВО, ЗАШТИТА НА КУЛТУРНОТО НАСЛЕДСТВО И ХРАНА И КУЛТУРА

ИМ СЕ СООПШТУВА НА СТУДЕНТИТЕ КОИ ГИ ПОЛАГААТ ПРЕДМЕТИТЕ КАЈ ПРОФ. Д-Р САШО КОРУНОВСКИ: КУЛТУРНО НАСЛЕДСТВО, ЗАШТИТА НА КУЛТУРНОТО НАСЛЕДСТВО И ХРАНА И КУЛТУРА ДЕКА ИСПИТОТ ЗАКАЖАН ЗА ДЕН 17.01.2017 – ВТОРНИК ВО 10:00 ЧАСОТ СЕ ПРЕЗАКАЖУВА ВО 12:00 ЧАСОТ ИСТИОТ ДЕН.

 

 

 

 

                                                                                        Предметен наставник:

 

Охрид, 11.01.2017                                   Проф. Д-р Сашо Коруновски