Термини за полагање 2 колоквиуми кај Проф.д-р Лилјана Баткоска

Се известуваат студентите кои во зимскиот семестар 2016/2017 слушаат предмети кај Проф. д-р Лилјана Баткоска дека (II) колоквиуми ќе се одржат во следниве термини:

  • ДЕЛОВНО КОМУНИЦИРАЊЕ, Вторник (27.12.2016), од 10:00 часот;
  • ДЕЛОВНА ПСИХОЛОГИЈА, Четврток (29.12.2016), од 09:00 часот.

                  

                                                                                               

Предметен професор:                                                                                                                                     

Проф.д-р Лилјана Баткоска