СООПШТЕНИЕ ЗА ЗАКАЖУВАЊЕ НА ВТОРИОТ КОЛОКВИУМ ПО ПРЕДМЕТИТЕ КАЈ ПРОФ. САШО КОРУНОВСКИ - КУЛТУРНО НАСЛЕДСТВО И ЗАШТИТА НА КУЛТУРНО НАСЛЕДСТВО-ОХРИД

ИМ СЕ СООПШТУВА НА СТУДЕНТИТЕ КОИ ГИ СЛУШААТ ПРЕДМЕТИТЕ КУЛТУРНО НАСЛЕДСТВО И ЗАШТИТА НА КУЛТУРНО НАСЛЕДСТВО ДЕКА ВТОРИОТ КОЛОКВИУМ И ПОПРАВНИОТ ПРВ КОЛОКВИУМ СЕ ЗАКАЖУВААТ ЗА ДЕН 28.12.2016 – СРЕДА ВО 13:00 ЧАСОТ.

 

Предметен наставник:

Охрид, 21.12.2016                                   Проф. Д-р Сашо Коруновски