СООПШТЕНИЕ Предавања кај Проф. д-р. Јове Кекеновски по предметот уставно право

Студентите кои го слушаат предметот уставно право ќе имаат предавања на ден 14ти декември среда со почеток во 10 часот.

 

Со почит,

 

Предметен наставник

 

Проф. д-р. Јове Кекеновски