СООПШТЕНИЕ за Поправен прв колоквиум по Уставно право

Им се соопштува на студентите дека поправниот I колоквиум по предметот Уставно право кај Проф. д-р. Јове Кекеновски ќе се одржи на ден 7ми декември, среда со почеток во 10 часот.
 

Со почит,
 

Проф. д-р. Јове Кекеновски