ИЗВЕСТУВАЊЕ - КПП-БФК-Охрид Термин за Анализа на случај (01.12.2016; 11:00h)

Се известуваат студентите на студискaта програма „Безбедност и финансиска контрола“ - Охрид кои запишале повторување на предметна програма Кривично процесно право дека Aнализата на случај ќе се одржи на 01.12.2016 (четврток) во 11:00 часот.

Оваа самостојна (домашна) работа т.е. Aнализата на случај НЕ Е задолжителна активност.

Бодовите кои ќе ги освојат студентите преку Анализата на случај ќе бидат земени во предвид за јануарската испитна сесија.

 

Наставник:

вон. проф. д-р Катерина Крстевска