Известување за испитите на 2 циклус кај Проф.д-р Мирјана Секуловска

СЕ ИЗВЕСТУВААТ студентите на II циклус дека Испитите кај Проф.д-р Мирјана Секуловска закажани за 01.12.2016 година во 17:00 часот, се презакажуваат за истиот датум, но од 12 : 00 часот.

 

Предметен професор:

Проф.д-р Мирјана Секуловска