СООПШТЕНИЕ - ЦИШ - VII (седми) семестар

Се известуваат студентите на насока ЦАРИНА И ШПЕДИЦИЈА кои во учебната 2016/2017 година имаат запишано VII (седми) семестар, дека на 23.11.2016 година (среда) во 15:30 часот ќе се одржи консултативна настава (претставник од практиката) и распоредување за обавување на задолжителната пракса.

 

16.11.2016                                                             

Раководител на ННОЕ

Царина и шпедиција