СООПШТЕНИЕ за предметот Економика на ЕУ

Се известуваат студентите од V (петти) семестар кои го имаат избрано предметот Економика на ЕУ дека предавања ќе се одржат на 13.10.2016 година (четврток) со почеток во 11:00 часот.

 

предметен наставник,

проф. д-р Вера Караџова