СООПШТЕНИЕ ЗА ПРЕДМЕТОТ ОРГАНИЗИРАЊЕ НА КОНГРЕСИ И СРЕДБИ

Се известуваат студентите кои го избрале предметот Организирање на конгреси и средби на студиските програми Туризам, Хотелско-ресторански менаџмент, Менаџмент на услужен сектор и Гастрономија, исхрана и диететика да се пријават за евиденција кај проф.др.Иванка Нестороска најдоцна до 04.10.2016 кај М-р Климент Наумов. Часовите ќе се одржуваат во вторник со почеток во 09:00 часот.

 

27.09.2016                                                              проф.др.Иванка Нестороска