СООПШТЕНИЕ ЗА ЗАПИШУВАЊЕ НА НЕПАРЕН СЕМЕАТАР ВО АКАДЕМСКАТА 2016/2017

ЗАПИШУВАЊЕ НА НЕПАРЕН СЕМЕАТАР ВО АКАДЕМСКАТА 2016/2017 ГОДИНА ЗА СИТЕ СТУДЕНТИ ЌЕ СЕ ВРШИ ОД 26-30 СЕПТЕМВРИ 2016 ГОДИНА ВО СЛУЖБАТА ЗА СТУДЕНТСКИ ПРАШАЊА.

ПОТРЕБНИ ДОКУМЕНТИ ЗА УПИС

 • ИНДЕКС
 • ШВ-20 ОБРАЗЕЦ УРЕДНО ПОПОЛНАТ
 • ЕКТС ОБРАЗЕЦ УРЕДНО ПОПОЛНАТ И ПОТПИШАН ОД РАКОВОДИТЕЛОТ НА НАСОКАТА
 • АНКЕТНИ ЛИСТОВИ
 • УПЛАТНИЦА ЗА ПАРТИЦИПАЦИЈА И ПРЕЗАПИШАНИ ПРЕДМЕТИ
 • УПЛАТНИЦА ЗА КНИГИ
 • УПЛАТНИЦА 600 ДЕНАРИ ЗА КНИЖЕН ФОНД
 • УПЛАТНИЦА 100 ДЕН ЗА ТЕТРАТКИ
 • УПЛАТНИЦА 200 ДЕН ЗА СТУДЕНТСКИ СОЈУЗ

 

СТУДЕНТИТЕ КОИ ГИ ИМААТ ПОЛОЖЕНО СИТЕ ИСПИТИ ЗАКЛУЧНО СО СЕПТЕМВРИСКА ИСПИТНА СЕСИЈА,  А НЕ ОДБРАНИЛЕ ДИПЛОМСКА РАБОТА ТРЕБА ЗА ИЗВРШАТ ЕВИДЕНЦИЈА НА ГОДИНА.

ПОТРЕБНИ ДОКУМЕНТИ ЗА УПИС

 • ИНДЕКС
 • ШВ-20 ОБРАЗЕЦ УРЕДНО ПОПОЛНАТ
 • УПЛАТНИЦА 2500 ДЕН

 

 

НАПОМЕНА: ЗАПИШУВАЊЕ НА СЕМЕСТАР ПОСЛЕ НАВЕДЕНИТЕ РОКОВИ ЌЕ СЕ ВРШИ СО КАЗНА ОД 500 ДЕНАРИ.