СООПШТЕНИЕ за втор циклус за насоката Безбедност и финансиска контрола

Се известуваат студентите од втор циклус на насоката Безбедност и финансиска контрола дека испитот по предметот Стратешки анализи и криминалистичко разузнавање се презакажува на 28.09.2016 година (среда) во 11 часот.

 

Од предметните професори