Соопштение за IV Уписен рок за учебната 2016/2017

Се известуваат сите заинтересирани кандидати дека на 23.09.2016 во текот на целосното работно време ќе се одржи IV Уписен рок за учебната 2016/2017 во ФТУ.

Објавување прелиминарна ранг-листа 26.09.2016

Објавување решение за прием на кандидатите 28.09.2016

Запишување на кандидатите 29.09.2016