Прелиминарна ранг листа за трет уписен рок 2016/17

Прелиминарната ранг листа за третиот уписен рок може да ја преземете од линкот што следи. 

Сите забелешки за прелиминарната листа може да ги доставите до Конкурсната комисија на Факултетот за туризам и угостителство - Охрид