СООПШТЕНИЕ

Се известуваат студентите кои имаат пријавено испити во септемвриска сесија 2016 година кај проф. д-р Ангела Василеска дека испитите ќе се одржат на ден 19.09.2016 година (понеделник) во 11:00 часот.

Од предметниот професор.