Прелиминарна ранг листа за втор уписен рок 2016/17

Прелиминарната ранг листа за вториот уписен рок може да ја преземете од линкот што следи. 

Сите забелешки за прелиминарната листа може да ги доставите до Конкурсната комисија на Факултетот за туризам и угостителство - Охрид