Одложување на испитите кај Проф. д-р Вера Караџова

СООПШТЕНИЕ

Се известуваат студентите кои имаат пријавено испити во септемвриска сесија 2016 година кај проф. д-р Вера Караџова дека испитите ќе се одржат на 19.09.2016 година (понеделник) во 12:00 часот.