Презакажување на испит по Заштита на културно наследство и Зрана и култура

Им се соопштува на студентите кои ги полагаат предметите културно наследство, Заштита на културно наследство и Зрана и култура кај проф. Сашо Kоруновски дека испитот закажан за ден 14.06.2016 – вторник  10:00 часот се презакажува за истиот ден во 14:30 часот.