Проф.д-р Пере Аслимоски во четврток (09.06.2016) ќе биде службено отсутен

Се известуваат студентите дека Проф.д-р Пере Аслимоски во четврток (09.06.2016) ќе биде службено отсутен.

Предметен професор:
Проф.д-р Пере Аслимоски